Begår du samme fejl med din Lash Growth Serum?

Begår du samme fejl med din Lash Growth Serum?

Mange kvinder ønsker lange og sunde vipper, der får deres øjne til at stråle af skønhed. Nogle bruger vippe extensions for at opnå deres ”drømmevipper”, mens andre bruger vippeserum. Vippeserum er et serum, der påføres langs øjets linje, ligesom med eyeliner, og giver naturlige lange vipper.
Vores Lash Boost™ serum er blevet meget populær i Danmark, da den har hjulpet tusindvis af kvinder med at opnå deres drømmevipper, samt fyldigere bryn, på blot et par uger.

Hvorfor er Lash Boosts konsistens så tynd?


For at optimere absoberingen af de aktive ingredienser har vi udviklet en vandbaseret serum. Dette er ensbetydende med, at ingredienserne bedre absorberer og trænger dybt ind i hårsækkene, hvilket stimulerer hårsækkene, og får dem til at vokse bedre. Oliebaserede serummer lægger sig blot som et lag ovenpå huden.

Hvor ofte skal jeg påføre Lash Boost?

Serummet bør påføres både morgen og aften.

Jeg er tilfreds med mit resultat, behøver jeg stadig at påføre serummet hver dag?

Når dit ønskede resultat er opnået, kan du nøjes med påførelse 2-3 gange om ugen for at vedligeholde resultatet.

Begår du denne fejl?

Undgåoliebaseredemakeupfjernere og cremer før påføring. De kan danne en "hinde" på huden, som gør det svært for de aktive ingredienser at absorbere ind i hårsækkene.


News

RSS
Udløber solcreme? Find ud af hvornår du skal udskifte din solcreme!
shop-this-post-collagen-therapy-gel-30ml

Udløber solcreme? Find ud af hvornår du skal udskifte din solcreme!

ame-pure-denmark Admin

Nu hvor solen skinner og vejret er blevet varmere, er der mange af os der ønsker en sommerlig glød, specielt når det er så populært...