Fragt og Levering

Hvad koster levering?

Vi tilbyder FRI FRAGT med PostNord på alle ordrer over 200 kr.

Ordrer under 200kr får et forsendelsesgebyr på 59kr

Hvor lang tid går der, før jeg modtager min ordre?

Hvis du lægger din ordre på vores hjemmeside inden kl. 22:00, begynder vi at behandle ordren samme dag. Levering tager normalt 2-3 hverdage.
Er du ikke hjemme, når postbuddet ringer på, lægger han en afhentningsseddel i din postkasse. Husk legitimation med billede, hvis du skal hente forsendelsen på posthuset.
Pakkebuddet har ikke nøgler til opgangene, så hvis du bor i en aflåst etageejendom, får du beskeden næste dag, når postbuddet kommer med dagens post.
Hvis du ikke er i stand til at modtage pakken eller afhente den på posthuset, eller hvis du nægter at modtage pakken ved levering, vil pakken blive sendt retur til os.

Kan jeg ændre leveringsadressen eller foretage ændringer i min ordre?

Bemærk venligst, at vi begynder at behandle din ordre så snart ordrebekræftelsen er modtaget. Derfor kan vi ikke garantere, at vi kan ændre din ordre og/eller adresse, efter at ordren er afgivet.
Vi vil på det kraftigste råde dig til at dobbelttjekke de leverings- og ordreoplysninger du har indtastet, før du afgiver en ordre.
På grund af mange ordrer bliver alle fuldførte bestillinger sendt direkte til vores pakketerminal inden for få minutter efter bestillingen. På den måde kan vi sende varerne til dig så hurtigt som muligt. Vi kan ikke ændre eller annullere din bestilling, når den er sendt over til vores pakkelager til behandling.

Amepure.dk er e-mærket.

e-mærket er hele Danmarks garanti for sikker og gennemsigtig e-handel. Når du handler hos os, er du omfattet af e-mærkets køberbeskyttelse, og du har altid adgang til e-mærkets gratis sagsbehandling.