Fragt og Levering

Hvad koster levering?

Vi tilbyder FRI FRAGT med PostNord Pakkeboks (Hent-selv pakke) mandag-søndag på alle ordrer over 228 kr.

Ordrer under 229kr får et forsendelsesgebyr på 39kr

Hvor lang tid går der, før jeg modtager min ordre?

Hvis du lægger din ordre på vores hjemmeside inden kl. 22:00, begynder vi at behandle ordren samme dag. Levering tager normalt 2-5 hverdage.

Pakken leveres til en af PostNords Pakkeboks (Hent-selv pakke.) Modtageren får en sms eller e-mail, når pakken kan hentes og skal hentes indenfor 7 dage.
Hvis du ikke afhenter pakken på udleveringsstedet, modtager kunden et gebyr på 75 kr.

Kan jeg ændre leveringsadressen eller foretage ændringer i min ordre?

Bemærk venligst, at vi begynder at behandle din ordre så snart ordrebekræftelsen er modtaget. Derfor kan vi ikke garantere, at vi kan ændre din ordre og/eller adresse, efter at ordren er afgivet.
Vi vil på det kraftigste råde dig til at dobbelttjekke de leverings- og ordreoplysninger du har indtastet, før du afgiver en ordre.
På grund af mange ordrer bliver alle fuldførte bestillinger sendt direkte til vores pakketerminal inden for få minutter efter bestillingen. På den måde kan vi sende varerne til dig så hurtigt som muligt. Vi kan ikke ændre eller annullere din bestilling, når den er sendt over til vores pakkelager til behandling.

Amepure.dk er e-mærket.

e-mærket er hele Danmarks garanti for sikker og gennemsigtig e-handel. Når du handler hos os, er du omfattet af e-mærkets køberbeskyttelse, og du har altid adgang til e-mærkets gratis sagsbehandling.

Collection list