Hvad er dermaroller / microneedling?

Dermaroller (midroneedling / mikromålsbehandling) er en veletableret behandlingsmetode, som i en årrække er blevt brugt af profesionelle og platiskkirurger. Metoden bruges ofte til profesionelle ansigtsbehandlinger foretaget på klinik, og nu kan du, enkelt og nemt, lave den samme behandling hjemme.

Helt enkelt, skaber CIT Face Roller™ mikroskopiske huller i hudens overflade, som simnulere en "skade", dog uden at huden rent faktisk bliver skadet. En naturlig reperationsproces igangsættes med det samme og huden frigører et utal af væksthormorner, sådan at collagen og elastinproduktionen sættes i højgear. Huden vil derfor fornye sig selv og blive strammere, da ny hud erstatter den gamle og skadede hud.

Behandlingen kan øge collagenproduktionen med over 200% efter kun første behandling. Derudover øger CIT Roller absorbation af dine hudprodukter ind til dermis (læderhud) med op til 1000 gange, gennem de mikroskopiske kanaler. Ved normal påføring af hadplejeprodukter er det kun 0,5% af produkternes virkestoffer som absorberes ind i dermis, resten bliver liggende udenpå huden. Det er netop derfor at vi har udviklet Collagen Therapy Gel's som skal påføres lige efter dermaroller behandlingen. De indeholder højtdoserede aktive ingredienser, som er meget vigtigte for opnåelse af det gode resultater. Derudover vil Gelen efterfølgende nedkøle huden og reducere rødmen.

Sammenlignet med for eksempel laserbehandling, er vores dermaroller behandling smertefri, uden ubehagelige bivirkninger og meget kort restitutionstid. Den kan bruges til alle hudfarver, uden fare for hyperpigmentering. Men det bedste er, at du spare mange tusinde kroner.


      Collection list